Over Digimakelaars

Over Digimakelaars

Supertrots zijn we!

Ons kantoor wordt iedere 3 jaar doorgelicht door speciaal opgeleide auditors. Onderwerpen zijn vakkennis, communicatie, dossiervorming, kantoorattitude, bedrijfsprocessen, website en resultaten.

De uitkomsten van de laatste audit waren bijzonder positief!

Digimakelaars.nl scoort EXCELLENT op de gebieden deskundigheid en communicatie. Alle overige gebieden waren in orde.

Het eindadvies van de auditor:

“De auditor is van mening dat het bezochte NVM-lid in het kader van de audit:
• Voldoet en excelleert op: Communicatie & Deskundigheid
Motivatie m.b.t. het advies:
Dit kantoor voldoet en excelleert op de punten communicatie en deskundigheid. De communicatie met de opdrachtgevers en kopers verloopt transparant, herleidbaar en wordt uitstekend vastgelegd. Daarnaast heeft de audittee tijdens de audit bewezen op deskundige wijze, doordacht een absoluut NVM-waardige professionele makelaarsdienst te leveren. Weliswaar deeldiensten, welke tijdens het onderzoek nauwelijks verschilden van uitstekend scorende full-servicekantoren.”

De missie van Digimakelaars

Digimakelaars stelt zich ten doel om kopers en verkopers van onroerende zaken op een moderne en aangename manier met elkaar te verbinden tegen een faire vergoeding. Met persoonlijke aandacht voor ieders behoeften en wensen.

We realiseren onze missie door datgene te doen waardoor de klantreis persoonlijk, soepel, snel, zeker en veilig wordt.

De kernwaarden van Digimakelaars zijn

  • Transparant – open en integer
  • Kwaliteit – competent en echt
  • Toegankelijk – laagdrempelig en leuk
  • Zeker – vertrouwd en veilig

De kernkwaliteiten van Digimakelaars zijn

  • Persoonlijk – authentiek advies op maat
  • Betrokken – geïnteresseerd op de hoogte
  • Adequaat – passend naar gelofte

Digimakelaars.nl is een voordelige NVM makelaar. Onze kernwaarden zijn de basis voor onze onvoorwaardelijke dienstverlening voor een faire prijs. Onze kernkwaliteiten zorgen voor de juiste aandacht op het juiste moment. Het beste alternatief voor een huis zelf verkopen, huis zonder makelaar verkopen of huis verkopen met een zogenaamde “gratis makelaar”. Eigenlijk ook de beste keuze voor een online makelaar of een internetmakelaar, want de Funda verkooppakketten van Digimakelaars.nl zijn heel compleet. Inclusief de NVM koopakte. (model volgens NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen huis), inclusief de brochure op Funda.

Klik HIER