Huis kopen

Huis kopen? Neem je eigen aankoopmakelaar mee!

Als je eindelijk het besluit hebt genomen om een woning te gaan zoeken wil je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte zijn van nieuw woningaanbod.

Daarom doe je er bij je zoektocht verstandig aan om gebruik te maken van de diensten van Digimakelaars LOKAAL aankoopcoaches. Dat is heel gemakkelijk en gratis.

Je schrijft je in via dit inschrijfformulier en je krijgt dagelijks alle nieuwe woningen in je mailbox. Als je wat leuks hebt gevonden kun je ons altijd even vragen of we meer bijzonderheden weten. Daarna ga je eerst een keertje zelf naar de woning kijken.

Daarna nog steeds interesse? Dan wordt t tijd voor de aankoopcoach

Inspectie en waardebepaling

Zodra de ideale woning(en) geselecteerd is/zijn, gaat je Woonregisseurs Aankoopcoach mee naar de bezichtiging voor de inspectie en waardebepaling. Ook zorgen wij uiteraard voor het complete vooronderzoek zoals: kadastrale gegevens, milieu, bestemmingsplan, de tijd dat de woning te koop staat. Mogelijkerwijs adviseren wij je om ook een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Niet kopen, dan slechts een kleine vergoeding.
Als de onderhandelingen niet tot aankoop leiden, dan brengen wij je een afgesproken bedrag in rekening. Als je ons bij je tweede of volgende keuze opnieuw wilt gebruiken voor de aankoopbegeleiding spreken we daarover wederom een klein bedrag af. Wil je ons niet wederom inschakelen of heb je geen tweede keuze, dan brengen wij je daarna niets meer in rekening.

Succesvol onderhandelen

Je wilt natuurlijk sterk staan tegenover de verkopende makelaar. Als Erkend Aankoopcoach hebben wij beroepshalve veel ervaring met onderhandelen. Wij weten als geen ander waar je rekening mee moet houden wat betreft prijs en voorwaarden in de onderhandeling. De onderhandelingstrategie wordt vooraf uitgebreid met je doorgenomen. Uiteraard word je op de hoogte gehouden van de vorderingen. Dat gebeurt allemaal online, in je eigen aankoopdossier. Daarmee kom jij beslagen ten ijs en word je door de verkopende makelaar 100% serieus genomen. Je laat daarmee zien dat je je verstand gebruikt bij de grootste aankoop van je leven.

Afspraken vastgelegd

Als de onderhandelingen gunstig hebben uitgepakt en je het huis hebt gekocht, moet er een koopakte opgesteld worden. De gemaakte afspraken worden hierin vastgelegd zoals: de koopsom, de leveringsdatum, de ontbindende voorwaarden, de boete voor niet nakomen van andere speciale afspraken. Vaak zal de verkopende makelaar deze koopakte opstellen. Je wilt er zeker van zijn dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd en dat jouw belangen goed en compleet worden omschreven. Daarom zullen wij deze koopakte nauwkeurig nalopen en waar nodig bijstellen. Indien de verkopende partij geen makelaar heeft kunnen wij de koopakte samen met jou opstellen.
Is alles rond? Dan krijg je direct de eindafrekening, ook hier gaat het weer om een vast vooraf afgesproken bedrag.

Leveringsakte

Digimakelaars zorgt ook voor de notariële begeleiding. De notaris stelt op basis van de gegevens die wij aan de notaris ter beschikking hebben gesteld de leveringsakte op. De akte wordt gecontroleerd, alsmede de nota van afrekening. Deze wordt dan door jou (en je partner) op de dag van levering, in aanwezigheid van ons, de notaris en/of de verkopende partij ondertekend. Meer weten?
Klik door naar de aankoopcoach om te lezen hoe we het aankooptraject samen met jou oppakken. Of neem contact met ons op.

Huis kopen met Digimakelaars LOKAAL – Aankoopcoaching

Het kopen van een woning is voor nagenoeg iedereen een spannende bezigheid. Het is vrijwel altijd de grootste aankoop van je leven. Digimakelaars regelt een probleemloze aankoop onder voor jou uiterst aantrekkelijke condities.

Jouw onderzoeksplicht wordt daarbij geheel door ons overgenomen.

Aantrekkelijk tarief

Van Digimakelaars LOKAAL mag je verwachten dat je duidelijk wordt geïnformeerd over het tarief. We hanteren een vast bedrag.  Klik hier voor vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze tarieven zijn allemaal inclusief BTW. De Digimakelaars LOKAAL aankoopcoach hanteert een vast all-in tarief, dus geen verrassingen.Voor € 599,- gaan we met je mee naar maximaal 3 woningen (alleen in het werkgebied van Digimakelaars LOKAAL). Kopen we succesvol aan, dan betaal je daarna nog eens € 700,-.

Extra voordeel

Aankoopklanten van Digimakelaars LOKAAL die ook verkooprelatie zijn, krijgen een forse korting op het standaardtarief.

Aankooproute

Voor de aankoop van een woning helpt Digimakelaars LOKAAL je gratis bij het kiezen van de juiste route, rekeninghoudend met je budget en wensen. Wat kan je aan de nieuwe woning besteden en blijft er dan nog voldoende tijd en kapitaal over om een eventueel gewenste verbouwing te realiseren?

Woning zoeken

Dit kan op drie manieren. Zelf zoeken, gratis inschrijven of zoeken met Digimakelaars LOKAAL. Zoek je een woningtype dat maar zeldzaam voorkomt of steeds net voor je neus weg is, dan is een gratis zoekopdracht bij Digimakelaars LOKAAL de aangewezen weg. Wij zijn constant op de hoogte van nieuw aanbod en zorgen ervoor dat je dat als eerste verneemt.

NIEUW! Realtime op de hoogte blijven?

Dat kan bij Digimakelaars LOKAAL. Tegen een kleine maandelijkse vergoeding krijg je ieder huis dat wordt aangeboden binnen jouw zoekopdracht direct bij aanmelding in je telefoon

Woning gevonden

Als je de woning wilt gaan kopen, neem je contact op met de Digimakelaars LOKAAL aankoopcoach. Wij nemen vanaf dat punt de regie over, zodat je tegen de beste prijs en voorwaarden koopt en alles perfect geregeld wordt!

Kijken, keuren, onderzoeken en waardebepaling

Je Digimakelaars LOKAAL aankoopcoach gaat samen met jou de woning bezichtigen en let daarbij op de bouwkundige staat én op de kwaliteit van de woning. Als een bouwkundige keuring gewenst is, maken wij je daarop attent. Je aankoopcoach bestudeert ook of dit wel echt de woning is die bij je past en neemt daarbij o.a. jouw huidige en toekomstige gezinssituatie in ogenschouw. Aansluitend onderzoeken we o.a. de kadastrale gegevens, de milieugegevens en het bestemmingsplan. De aankoopcoach bepaalt daarna de waarde en adviseert jou voor welke maximale prijs je de woning zou moeten kopen.

Succesvol onderhandelen en afhandelen

Tijdens het biedingsproces bewijst de Digimakelaars LOKAAL aankoopcoach zijn kwaliteit als professioneel onderhandelaar. Hij haalt er voor jou de beste prijs onder de gunstigste condities uit. Daarbij is jouw situatie het uitgangspunt. Deze NVM aankoopcoach werkt alleen voor jou. Als prijs en condities bekend zijn wordt alles duidelijk op papier gezet. Digimakelaars LOKAAL werkt met de standaardkoopovereenkomst die is opgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Daarmee ligt voor jou alles vast. Wordt de koopovereenkomst door de verkopende partij opgesteld, dan wordt deze door je Digimakelaars LOKAAL aankoopcoach uitgebreid gecontroleerd. Op de dag van de overdracht zorgt je aankoopcoach dat alles perfect verloopt, zoals de inspectie, het opnemen en doorgeven van de meterstanden en het controleren van de overgenomen zaken. Natuurlijk gaan we mee naar de notaris binnen een straal van 20 km rondom de gekochte woning.

Gegarandeerd kopen

Je ontvangt garantie op de kwaliteit van onze dienstverlening in het Servicegarant overzicht. No cure no pay. Indien wij niet voldoen aan de met jou afgesproken kwaliteit kan je kosteloos intrekken!

Wil je je inschrijven en op de hoogte gehouden worden van het aanbod? Vul dan het formulier hieronder in.

  Uw gegevens

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Financieel

  Woning kenmerken

  Perceeloppervlakte:

  Aantal kamers:

  Aantal slaapkamers:

  Wil je opgenomen worden in ons bestand voor woningmarkt updates, blogs en vlogs? Wij mailen maximaal 1 maal per maand veel gevraagde informatie over de makelaardij en over de woningmarkt. In iedere e-mail kun je je eenvoudig afmelden voor toekomstige e-mails.

  Ik wil in het e-mailbestand worden opgenomen

  Je verstrekt ons persoonsgegevens die nodig zijn om de gevraagde dienstverlening te kunnen uitvoeren. Deze gegevens worden veilig bewaard en behandeld volgens de Digimakelaars-NVM Privacyverklaring die je hier vindt: https://digimakelaarslokaal.nl/privacyverklaring-digimakelaars-nl/

  Ik heb de Privacyverklaring gelezen en ik begrijp wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt.

  Wil je weten hoe de aankoopservice van Digimakelaars werkt? Klik op de knop hieronder.