Je huis verkopen

Binnen 24 uur online!

 • De beste woningmarketing
 • De scherpste courtage
 • De hoogste opbrengst
 • De snelste verkoop (tot 50% sneller)

Over één ding zijn we het al eens: Bij ons betaal je een vast bedrag. Dus geen verrassingen.

Voor prijs/kwaliteit krijgen we een 9,7 op Funda, dat geeft ons en natuurlijk ook jou een goed gevoel!

Als verkoper wil je graag precies weten waar je aan toe bent. Van het begin tot het eind!
Digimakelaars LOKAAL begrijpt dat en zorgt voor duidelijkheid vanaf het begin tot het einde van het verkoopproces. Tenslotte hebben we een gezamenlijk belang:

Het snel en tegen de beste prijs verkopen van je huis!

Besluit je om te gaan verkopen, dan zorgt Digimakelaars LOKAAL voor de beste presentatie en promotie van je woning, waar de potentiële koper niet omheen kan. En we zorgen ervoor dat de verkooptijd voor jou een leuke periode wordt.

EINDELIJK EEN MAKELAAR VAN DEZE TIJD, MET EEN SCHERP TARIEF EN COMPLETE SERVICE

Ken je dat? Een eeuwigheid wachten op een afspraak. Een contract waar niet alles duidelijk in staat. Prijzen die ineens zonder BTW blijken te zijn. Wazige afspraken over de dienstverlening. Het gevoel dat je de zaken niet zelf in de hand hebt. Bij Digimakelaars gaat het in ieder geval anders. Wij zeggen wat we doen en, nog beter, we doen wat we zeggen.

Wij geloven dat als het verkoopbesluit eenmaal is genomen, alles moet worden aangegrepen om de woning bij mogelijke kopers bekend te maken. Daarom maken we gebruik van alle relevante media. Woningzoekers zijn bij ons bekend, moderne internettechnieken zorgen ervoor dat onze advertenties bij jouw koper terecht komen.

Laagste prijs garantie:

Kom je een lagere prijs tegen bij een andere NVM makelaar in de regio voor hetzelfde serviceniveau? Dat zou heel bijzonder zijn! Laat het ons zien en je betaalt dezelfde lage vergoeding bij ons! Daarnaast krijg je – als beloning voor de feedback – van ons nog een maand Toppositie op Funda cadeau.

Hoe werkt het?

Digimakelaars LOKAAL begeleidt het hele verkoopproces:

Kennismaken

Het begint met een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Hier proef je de sfeer, leer je de medewerkers kennen en krijg je de volledige uitleg over onze diensten. Als je het iets vindt is de volgende stap de woningopname door onze Digimakelaars LOKAAL NVM makelaar. Daarna zal de makelaar de waarde vaststellen en het vraagprijsadvies met je bespreken.

Vraagprijs bepalen

Natuurlijk heb je als verkoper het laatste woord over de uiteindelijke vraagprijs, wij geven je een vakkundig en objectief advies voor de grootste succeskans. We kijken naar o.a. kadastrale gegevens, juridische aspecten en kengetallen en we voegen deze toe aan onze berekeningen.

Advertentietekst

Bij Digimakelaars LOKAAL wordt alles tot in de puntjes voor je verzorgd. We maken een leuke pakkende advertentietekst.

Fotografie en andere visuals

De foto’s en 360 gradenfoto’s  laten wij voor je maken door een professionele woningfotograaf. We maken ook de 3D plattegronden voor je, want daarmee wordt je huis beter gezien op Funda.  Verder maken we een leuke VIDEO van je huis, waarin we de kijkers in bewegend beeld kunnen zien wat de voordelen zijn.

Presentatie op online media en platforms

Digimakelaars LOKAAL zorgt vervolgens voor een uitstekende presentatie van je woning op onze site Digimakelaars.nl, op Funda en op de andere belangrijke woningsites zoals Jaap.nl, Pararius en Huislijn. We promoten je huis op Facebook, Instagram, Pinterest en op Youtube
Geïnteresseerden kunnen een brochure en/of een bezichtiging van je huis aanvragen. Die bellen we voor je na of we maken meteen de afspraak.

Bezichtigingen

De makelaars van Digimakelaars LOKAAL leiden de kijkers bij je rond. Als je ons de sleutel geeft hoef je er niet voor thuis te blijven. We spreken met de kijkers af wanneer we ze mogen terugbellen om naar hun bevindingen te vragen. De uitslag krijg je van ons door via je online klantendossier op Move.nl.

Een bod en de onderhandelingen

Wordt er een bod gedaan, dan komt de volgende essentiële stap in de verkoop van je huis: de onderhandelingen over prijs en voorwaarden.
In de praktijk blijken onderhandelingen best ingewikkeld en ze vragen veel van je geduld. Hierbij kunnen de diensten van een goede makelaar duizenden euro’s meer opleveren! Digimakelaars heeft de afgelopen 15 jaar haar meerwaarde bewezen. We hebben duizenden woningen verkocht door het hele land. Wij zorgen voor de allerbeste opbrengst.

Koopakte

Bij overeenstemming maakt Digimakelaars LOKAAL de koopovereenkomst op voor de verkoop van je huis of appartement. Deze overeenkomst, ook wel koopakte of voorlopige koopovereenkomst genoemd is het model volgens de NVM, Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. De overeenkomst wordt door Digimakelaars juridisch helemaal dichtgetimmerd. Dus veiligheid voor alles.

Naar de notaris

Op de dag van overdracht zijn we erbij met de inspectie en als je wilt ook bij de notaris, tenslotte is dat de bekroning van onze inspanningen.

Hoe we het allemaal gaan doen

De presentatie

 1. Advertentie op Digimakelaars.nl en op Funda.nl en op alle andere sites
 2. Pakkende verkooptekst
 3. Betaalde Facebookreclame 1 week lang naar de doelgroep voor je woning brengt honderden extra bezoekers
 4. Digitale brochure op Funda en op Digimakelaars.nl. Heb je zelf een brochure gemaakt of heb je een website van je huis? Die kunnen er ook op.
 5. Gratis vermelding op Diorama, waar je zelf kunt vertellen hoe bijzonder jouw huis is
 6. Je woning wordt geplaatst op TwitterFacebookPinterestInstagram en met een video op Youtube
 7. Het Funda Presentatiepakket, bestaande uit:
 • Professionele fotografie met zoveel foto’s als nodig
 • 360 graden foto’s
 • Video waarin we met een toelichting door je huis lopen
 • 3D plattegronden met extra plattegrond tab op Funda
 • Virtual tour

Verder nog:

 • Woning inmeten met NEN2580 meetrapport
 • V-bord “TE KOOP”
 • Prijs- en/of tekst- en/of fotowijziging (eigen foto’s) onbeperkt als ze het verkoopresultaat dienen
 • Fundastatistieken

De promotie

Wij zijn er voorstander van om direct volop van start te gaan, zodat je aanbieding binnen de kortste keren overal bekend is. Daarom beginnen we zodra het huis op Funda komt met het “Open Huis aftrap verkoop” evenement

 • Facebook evenement
 • Open Huis vermelding op Funda en op Digimakelaars.nl
 • 1 week Funda uitgelicht (Toppositie)
 • Makelaar is aanwezig

Begeleiding en service gedurende de verkoop

 • Je krijgt je eigen online dossier/berichtenservice op Move.nl
 • Wij maken een juridisch dossier, doen de kadastrale recherche, en we kijken naar bestemming en milieu
 • De brochureaanvragers bellen we na en je krijgt een verslag
 • We doen de bezichtigingen plus nazorg en je krijgt een verslag
 • We spreken voortgangsgesprekken af op vaste momenten

Onderhandelen

Onderhandelingen, wij zorgen voor de beste opbrengst tegen de beste condities

Afhandeling

 • ID check van de koper(s)
 • NVM Koopakte/koopovereenkomst
 • Begeleiding ondertekening koopovereenkomst
 • Controle leveringsakte en notariële afrekening
 • Inspectie bij levering
 • Notariële afhandeling

Doen?